Pallesvøb i pap er en prisvenlig og fleksibel måde, hvormed du kan dekorere din butik eller udstilling og opstille effektive blikfang. Ønsker du at fremhæve bestemte produkter, kan vi hos Uniemballage fremstille et displayprodukt, som – som navnet antyder – svøber sig nøjagtigt rundt om en palle. Svøbet kan tilpasses kvart- halv- eller hel pallemål, så det når helt ud langs kanten af pallen. 

Pallesvøb  egner sig fortrinligt til dekorative budskabsformidlinger, og deres relativt mere overkommelige priser gør dem til gode valg for især mindre forretninger.

Pallesvøb er en vigtig del af salgsprocessen, og som en emballagevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af pallesvøb, så kan vi hjælpe dig!

Derudover kan pallesvøb også være en enkel måde at differentiere dine produkter og gøre dem mere iøjnefaldende i forhold til konkurrenterne. Ved at skabe en unik og iøjnefaldendepallesvøb kan du hjælpe dine produkter med at skille sig ud og tiltrække flere kunder.

Vi tilbyder skræddersyede og tilpassede løsninger til dine kunders specifikke behov og præferencer, såsom forskellige bredder og styrker, forskellige farver og printmuligheder.

Kontakt os uforpligtende i dag, og vi vil hjælpe dig med at finde den rette løsning til dit produkt!